Foto's van Japan!
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
09 Oktober 2025 | Japan, Nara
Foto's van Japan!
Het duurde even maar nu dan toch. Soms is het wat omslachtig om heel zorgvuldig met de 'kostbare' kiekjes om te gaan. Om te voorkomen dat er iets verdwijnt. Helaas is er, zonder een oorzaak te vinden, een memoriekaartje wederom gewist op mijn camera. Gelukkig nemen we af en toe ook met de smartphone een opname. Bij dit stukje voeg ik enkele foto's die betrekking hebben op de geschreven stukjes over Japan.
09 Oktober 2025 - 14:48
Ton:
Mooie foto's. Jullie zitten echt in een heel andere wereld. Eten, kleding huisvesting, alles is anders. Jullie zijn vast helemaal zen als jullie terug zijn [e-1f60a]
09 Oktober 2025 - 15:02
Raymond :
Wat mooie foto’s en wat genieten
09 Oktober 2025 - 15:30
Hans:
Wat een mooie indruk. We kunnen wel zien dat jullie genoten hebben. Gelukkig zijn er genoeg mooie foto's over.
09 Oktober 2025 - 15:52
Anita:
Prachtig weer,[e-1f643]
10 Oktober 2025 - 13:10
Richard :
Heel mooi
11 Oktober 2025 - 14:25
Eugene (ook Wel Ed):
Mooie foto's, die bruiloftsfoto ik heb er vorig jaar ook zo'n opstelling van, zal dus wel algemeen moeten, een foutje: schrijn bij de rodi tori's tunnel bij de Imari teme]pel in Kyoto. Mijn reis is drie weken uitgesteld. dus op mijn verhalen even wachten
12 Oktober 2025 - 19:39
Jolanda:
Uit de foto's blijkt ook wel: echt een heel andere cultuur. Mooi hoor!