Epiloog
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
01 December 2025 | Indonesië, Batavia
Epiloog
We staan aan de vooravond van het vertrek naar huis. Naar ons welvarende Nederland. We beseffen dat onze wieg aan de goede kant van de aardbol stond. De reis was indrukwekkend. Wat hebben we veel mogen beleven en zien van de andere culturen. Vooral de ontmoetingen met eerlijke vriendelijke mensen. Het was zo gemeend, recht uit het hart. Niet gehaast, stress-loos, vreedzaam en niet vijandig. Samenleven met respect voor ieders religie. Het is een spiegel. Het onderstreept het verlangen om in Nederland zo ook met elkaar om te gaan. Het is een grote wens voor 2026. Wij wensen jullie allemaal die 'meereisden', een gezond, gelukkig maar vooral een liefdevol Nieuwjaar toe. Dank voor alle reacties, apjes, emails in welke vorm dan ook. Ik kom daar op terug.
Een fijne en gezellige decembermaand gewenst.
Jan en Yvonne
01 December 2025 - 15:05
Richard :
Een bol heeft alleen twee helften indien je'm doormidden deelt. Anders is elk vlak een onlosmakelijk deel van het geheel.
01 December 2025 - 17:18
Hans:
Ook wij hebben genoten.. Goede terugreis.
02 December 2025 - 17:09
Dicky:
dank jullie wel dat we mee mochten genieten